Bitcoin, et af de vildeste techfænomener

Bitcoin

Bitcoin var verdens første kryptovaluta. Den kan bruges som betalingsmiddel, men er mest kendt for sin egenskab som investeringsobjekt. Mange er blevet millionærer på at investere i bitcoin. I dag kan man investere i bitcoin på lige fod med aktier. Kursen på bitcoin svinger meget, og den er ret uforudsigelig. Når man investerer, kan man benytte sig af Bitcoin code, som er en robot, der automatisk køber og sælger bitcoin.

Historien bag bitcoin

Bitcoin blev opfundet i 2008 af en person under dæknavnet Satoshi Nakamonto. Satoshi udgav en artikel, der forklarede ideologien bag bitcoin. Herefter blev teknologien udgivet, så den kunne bruges af alle. På et halvt år blev der skabt en million bitcoins rundt omkring i verden.

Den første handel med bitcoin var i 2010. Den handel er blevet lidt af en legende. I og med, at det var den første handel med bitcoins, var den med til at sætte en værdi på bitcoins. Handlen er også kendt for at være købet af verdens dyreste pizzaer, de to pizzaer blev købt for 10.000 bitcoins.

Bitcoin i dag

Kursen på bitcoin er steget drastisk siden bitcoins begyndelse. I november og december 2017 oplevede man det, som blev kaldt for bitcoin-tsunamien. Prisen på bitcoin fløj i vejret og nåede sit højeste niveau nogensinde på 122.015 kr. Grunden til den voldsomme prisstigning var sandsynligvis, at de store aktiebørser åbnede op for, at man kunne handle med bitcoins. Kursen faldt igen, men den drastiske optur havde gjort bitcoin verdenskendt.

I dag står der mange lagerhaller rundt omkring i verden med specialbyggede computere, hvis eneste formål er at finde bitcoin. De fleste af disse lagerhaller er placeret i Kina. Ejerne af lagerhallerne bliver kaldt for minere, fordi de ’miner’ bitcoin.

Investering i bitcoin med Bitcoin code

Bitcoins værdi er styret af forventningerne til bitcoins værdi i fremtiden. Det vil sige, at når der er mange, der tror på bitcoin, så vokser værdien, når det omvendte er tilfældet, så falder værdien. Kursen på bitcoin kan svinge meget fra dag til dag. Det er ikke unormalt med udsving på 10%.

Bitcoin code er en investeringsrobot eller handelsplatform, der analyserer bevægelserne på bitcoins kurs og beregner, om kursen forventes at stige eller falde. Når man bruger Bitcoin code, køber og sælger robotten automatisk på de tidspunkter, som den har beregnet vil være de bedste. Derfor kan man opleve, at man kan få overskud på sine handler, når man bruger Bitcion code, selv i perioder, hvor kursen på bitcoin er faldende.

Den oprindelige ide med bitcoin

Hele ideen med bitcoin er, at der ikke er nogen centralbank, der skal stabilisere dens kurs eller regulere mængden af bitcoins. Det er opbygget som et fladt hierakisk system, hvor hver computer har et lige stort ansvar. Men bitcoin har man dermed opfundet en ny valuta, som fungerer udenom det etablerede pengesystem med nationalbanker, hvor pengene bliver reguleret.

I princippet er man helt anonym, når man handler med bitcoins. Der ligger dog en oversigt over alle de handler, der nogensinde er foretaget, i bitcoins regnskabsbog, som hedder blockchain.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*