vandmelon-shake

1 år siden |  0 comments  |  Krop og sjæl

At studere er noget, som tager meget af ens tid og for mange studerende kan det være svært at finde tid til andet. Studierne tager stort set alt tiden og selv de mest basale ting kan det være svært at finde tid til. Selvom man er typen, der elsker at lave mad kan det sagtens være, at man pludseligt ikke føler, at man har tid til dette. Noget, som mange studerende gør det er at tage en Plenny shake, som både mætter og er nærende.

Ingen madlavning med en Plenny shake


Mange mennesker synes, at det er meget kedeligt at lave mad, mens andre elsker det. Kan man rigtig godt lide at lave mad så vil man formentligt få lækker mad meget ofte. Det er ikke sikkert, at man er så sulten når man er færdig med at lave mad, hvis det primært er processen, der betyder noget. Men så kan man altid invitere andre på noget lækkert mad. Alt ændrer sig dog hvis man begynder at studere. For begynder man at studere et sted har man ikke tid til dette, men heldigvis kan man tage en Plenny shake, som er et godt alternativ.

Det er selvfølgelig ikke det samme at stå i køkkenet i flere timer som at tage en Plenny shake, men ikke desto mindre, så er smagen dog dejlig og den mætter også skønt. Du kan både få de helt normale Plenny shake, samtidig med, at du kan få nogle mere særlige varianter. Uanset hvilken en du vælger kan du være sikker på, at du nok skal blive mæt for det er nemlig noget af det gode ved netop denne type shake. Det mætter dig og du behøver ikke at tænke på at skulle bruge tid på at lave mad.

En lækker shake er et billigt alternativ


Bor man i en af de større studiebyer skal man ikke lede langt for at få fat i noget godt take away-mad. Det findes i alle varianter og der er noget for enhver. Der er dog en ting, som ikke er så godt ved netop denne type mad, og det er, at det er dyrt. For skal man ud og købe noget lækkert take away-mad vil man lægge mærke til, at det kan være rigtig dyrt at spise. Vælger man en anden løsning kan det blive meget billigere og det behøver ikke at mætte mindre. En Plenny shake er nemlig et godt alternativ til selv at lave mad og til at købe take away-mad.

Netop det faktum, at take away-mad er så dyrt passer ikke så godt med livet for den studerende. For generelt har man som studerende meget få penge og derfor skal man også købe billigt mad. Laver man selv mad og planlægger langt ud i fremtiden kan det sagtens blive meget billigt. Det er dog ikke tilfældet hvis man køber mad ude. Det kan dog sagtens blive billigt hvis man man bare sørger for at købe noget, som for eksempel kunne være en shake.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Skab variation I hverdagen med en ægte lejrtur

For mange skoleelever er den hverdag, som er bygget op omkring deres skole præget af kedsomhed og ensformige uger. Dette er selvfølgelig nødvendigt for, at man kan skabe en overskuelig skolegang, hvor man lærer alt det nødvendige. Dog er det samtidig...

Autisme - Få hjælp til udredning med VISO

Autisme eller hjerneskade kan påvirke en familie meget, og det kan være svært at finde ud af, hvad man som familie kan gøre. VISO rådgivning kan give en bedre forståelse af de problemstillinger, der kendetegner situationen for en person, der har en h...

Bliv slank på en effektiv måde

Leder du efter en nem og effektiv slankekur, så behøver du ikke at lede længere. 5:2 kuren er en ganske simpel og enkel slankemetode, hvor du to dage om ugen begrænser dit kalorieindtag til 500 kcal om dagen. 600 hvis du er en mand. Resten af ugen må...