Glidecreme findes i mange varianter

Glidecreme findes i mange varianter

Markedet for den populære type creme til intim brug er stort, og der findes mange forskellige varianter, som henvender sig til forskellige behov. Det er en fordel at kunne vælge imellem forskellige udgaver af glidecreme, når det kommer til at skabe de bedst oplevelser sammen med din partner.

Cremen kan bruges i forbindelse med brug af sexlegetøj, eller den kan bruges for at skabe endnu mere intense og intime øjeblikke.

Herunder kan du læse mere, hvorfor cremen er populær blandt både unge og ældre, og du kan få kendskab til det brede udvalg af de mange produktvarianter.

Hvorfor bruge glidecreme?

Der kan være forskellige årsager til at bruge cremen. Der kan være ønske om at forlænge intensiteten hos enten manden, kvinden eller begge parter, mens andre kan have ønske om at finde en creme, som gør det muligt at bruge sexlegetøj uden fysiske gener.

Mens nogle cremer henvender sig til kvinden, er andre fremstillet til begge parter i forholdet. Til kvinder kan der fås produkter, som kan stimulere og forlænge hendes nydelse under sex. Dette kan være med til at skabe ekstra lange forspil og forstærke hendes nydelse.

Derudover findes der cremer, som er særligt egnet i forbindelse med brug af sexlegetøj. Disse cremer er skabt til at give ugenerede oplevelser og maksimal frihed.

Glidecreme bruges for øge og forstærke sensitivitet under sex. Dette kommer begge parter til gode, og cremen kan være med til at forøge intensiteten både under forspil og sex.

Den store fordel ved de moderne produktudgaver er, at de fungerer sammen med kondomer. På den måde kan I være sikre på at få den ultimative nydelse samtidig med, at I beskytter jer optimalt.

Vælg glidecreme i det store sortiment

Når I skal finde det cremeprodukt, som kommer til at give den ene eller begge parter den bedste nydelse, handler det om at vælge produkt i forhold til jeres behov. Hvis I har brug for frihed til at få størst mulig glæde med sexlegetøj, skal I gå efter de produktvarianterne, som er designet hertil.

De forskellige produktvarianter adskiller sig fra hinanden ved deres indhold. Der findes følgende produktudgaver af glidecreme på markedet:

  • Olibaseret creme
  • Silikonebaseret creme
  • Vandbaseret creme

Selvom de olibaserede udgaver giver optimal, glidende og ugenerede effekter under sex, er produktudgaven forbundet med praktiske gener. Efter sex er det nødvendigt at vaske cremen af, og dette kan være en upraktisk opgave, da olie er svær at vaske helt af kroppen. Den efterfølgende intimvask kan være generende for begge parter.

De silikonebaserede udgaver er nemmere at vaske af, men under sex er der risiko for, at produktet begynder at klistre.

Det er både praktisk og komfortabel for jer at vælge de vandbaserede produktudgaver, eftersom de skåner jer for at opleve, at cremen klistrer.

Det kan være forstyrrende, hvis cremen efter et bestemt stykke tid begynder at klistre. Dette kan skabe fysisk ubehag hos enten den ene eller hos begge parter, og det kan afbryde jer under sex.

Med en vandbaseret glidecreme sikrer I jer at få de bedste og mest intense oplevelser sammen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*