Gør hjemmet flottere med knager og knagerækker

Gør hjemmet flottere med knager og knagerækker

De er absolut nødvendige for, at vi har et sted vi kan hænge vores jakker og overtøj hver gang vi kommer hjem og træder ind ad døren. Alligevel er der måske mange, der ikke rigtig tænker nærmere over dem, eller bruger dem til at pynte huset og gøre det hele flottere.

Jeg taler naturligvis om knager. Knager og knagerækker er noget vi alle har, og vi ville nok hurtigt opdage det, hvis vi pludselig manglede dem. Hvis du læser videre her, vil du kunne få nogle idéer til, hvordan du kan gøre dine knager og knagerækker til mere end noget du bare hænger op i hjemmet af praktiske årsager.

Vær kreativ

Når du får besøg, er knagerækken gerne noget af det første dine gæster ser, når din træder ind af døren. Det er således en af de ting, der er med til at danne et førstehåndsindtryk af dit hjem, og det giver dermed de besøgende et fingerpeg om, hvordan din indretningssmag er. Derfor skal du tænke på dine knager og knagerækker som en vigtig del af indretningen, og ikke bare en ting der skal være der fordi den er vigtig.

Knager kan i dag fås i mange forskellige former og farver, og hvis du går op i selve husets indretning, og gerne vil give et flot indtryk til alle der kommer forbi, er det vigtigt at du også på dette område forsøger af matche resten af stilen i dit hjem. En knagerække i en passende farve eller størrelse, vil bidrage til at gøre entréen endnu flottere.

Forskellige steder i huset

Mange tænker måske straks på entréen, når de hører ordet knage. Men faktisk kan du placere dem mange steder i huset med god effekt. Fx er både sove-, børne- og gæsteværelset oplagte steder af gøre dette, og det kan det være både flot og praktisk. Fx kan man placere enkelt-hængende knager på endevæggen for foden at sengen, således at man både skaber et virkeligt attraktivt sted i soveværelset, samt slipper for at skulle smide sit tøj på gulvet.

Når du indretter dit hjem er det kun fantasien der sætter grænser, hvorfor det ikke bør være svært, at finde på gode og interessante steder i hjemmet, hvor man kan hænge knager op.

Typer af knager og knagerækker

I takt med at der er blevet mere og mere fokus på indretningen af hjemmet for den enkelte, bliver der også skabt flere forskellige typer af møbler og andre remedier man kan placere i hjemmet. Knager er ingen undtagelse. I dag findes der massevis af forskellige varianter.

Foruden dem der af lavet af træ, kan de også fås i bl.a. jern og messing. Derudover er kan de efterhånden fås i alle farver, former og størrelser, hvorfor det sagtens kan lade sig gøre, at finde noget der passer perfekt til et hvert hjem. På den måde kan knagerne bidrage til et gøre hus flot at se på, både for dine gæster, når de entréer dit hjem, samt for dig selv, når du kommer hjem fra arbejde hver dag.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*