Hipsters, hofteholdere og hold, vent nu lige

kvindens garderobe

De fleste kvinder er ret vilde med at finde nyt tøj. Det føles bare ekstra lækkert at have en splinterny trøje på, som ser mindst ligeså godt ud, som den gjorde på bøjlen. Moden skifter hele tiden og garderoben holdes troligt ved lige, uanset om man følger med, eller trodsigt holder sig til sin egen stil. Der findes et kæmpe udvalg af tøj til kvinder, både i butikker og online, men hvad så med under tøjet? Der findes mindst lige så meget undertøj og lingeri, men hvad er bedst for dig, og hvad er overhovedet forskellen?

Forskellen på blød bomuld og silkeblød chiffon

Lingeri og undertøj er essentielt det samme, da lingeri er et fransk ord, der ganske enkelt betyder undertøj. Men, når vi uden for Frankrig skriver lingeri, så mener vi alligevel noget helt bestemt undertøj, nemlig den slags, der er lavet specifikt til kvinder, for at se flot, sensuelt eller sexet ud. Dine bløde, behagelige Sloggi hipsters er sikkert vældig fine, men dem vil vi nu alligevel ikke kalde for lingeri. Almindeligt undertøj er som oftests billigere, og lavet med det formål at dække og støtte kroppen, samtidig med at det beskytter tøjet mod sved og olier.

Når du derimod begynder at kigge på hylderne med silke, chiffon og blonder, så bevæger du dig længere over mod lingeriet. Her er undertøj i langt mere gennemført design med små detaljer, der får det til at se mere luksuriøst ud. Bodystockings, korsetter, bustiers, hofteholdere og nylonstrømper er fantastiske tilføjelser til undertøjsskuffen for enhver kvinde, der gerne vil forkæle sig selv lidt. Men luksus koster penge og der skal ofres en hel del Sloggi undertøj, før der er råd til et godt sæt lingeri i god kvalitet. Der er mange gode sider på nettet, men mindst ligeså mange med billige kopier fra Kina, som ikke holder nær så godt.

Alle fortjener lidt luksus

Lingeri fylder mere og mere på hylderne herhjemme, men det er så absolut ikke alle, der har taget et sæt med hjem. Til hverdag foretrækker de fleste behageligt og funktionelt undertøj, der ikke behøver at koste en formue. Her er et par sloggi hipsters uden for mange syninger, og med en helt perfekt pasform, måske lige det der skal til. Men, på et eller andet tidspunkt i deres liv, bliver de fleste alligevel lidt nysgerrige på at prøve noget lidt finere. Måske du lige skal vende sig til tanken, men når du er klar, er det bare med at komme afsted.

Lingeri er lavet specifikt for at få dig til at føle dig mere attraktiv, sexet og selvsikker. Næsten uanset hvad du vælger, vil du opleve at bare følelsen af at have det på rykker godt op i selvsikkerheden. Selvsikkerhed og velvære kommer indefra, men man kan sagtens snyde lidt med et flot sæt lingeri. Det er en udbredt misforståelse, at lingeri er noget man har på for sin partner. Det gør præcis det samme for dig uanset om du er single eller ej, og det behøver du ikke snyde dig selv for, mens du venter på den eneste ene.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*