Lad eksperterne hjælpe dig med shopping og produkttest

udstyr til motorcykel

Internetsalget i Danmark er eksploderet de sidste 10-15 år. Internettet er blevet mere og mere mainstream. I internettets spæde barndom var det kun pionerer som handlede på nettet. Der var mange betænkeligheder fra den almindelige befolkning i forhold til sikkerheden ved at handle på nettet. Men sådan forholder det sig ikke mere. I dag er det blevet hverdag for alle at handle på nettet. Sikkerheden er blevet væsentligt forbedret så du trygt kan overlade dine kreditinformationer til ”fremmede”. Den største udfordring er i dag ikke at handle på nettet og finde varen, men at finde den rigtige varer i den rigtige butik. Men heldigvis findes der steder hvor du kan få ekspert hjælp med din shopping. Eksempelvis kan et sted som Jyttes Hytte hjælpe dig godt på vej.

Jyttes Hytte hjælper dig på vej i en jungleJunglen er forskellige forhandlere, produkter og brands gør det svært at træffe en beslutning og det er her Jytte hjælper dig godt på vej. Du kan begynde din søgning på 3 forskellige måder.

Jytte giver dig mulighed for at starte med en forhandler for at finde ud af om det er et sted du vil handle. Er det det, så kan du se deres varesortiment og herefter se hvad de kan friste med. Den anden mulighed er ved at søge ved brandet. På den måde ved du om et specifikt mærke er værd at investere i. Den sidste måde er hvis du har et specifikt produkt i tankerne. Her kan Jytte hjælpe dig med en anmeldelse og så kan du vurdere om produktet er noget for dig.

Læs produkttest inden du køber et produkt


Det kan ofte betale sig at læse produkttest inden man køber et større forbrugsgode såsom vaskemaskiner, støvsugere, kaffemaskiner eller plæneklippere. For det er ved produkttestsene at du rigtigt kan sammenligne de forskellige produkts. For det er svært at lave skrivebords sammenligninger og derfra vurdere hvilket produkt der er det bedste. Du skal høre det fra en som har afprøvet produktet i hverdagen og det kan du læse ud fra Jyttes tests. Her bliver produkterne testet og anmeldt ud fra brug. Så kan du træffe en velkvalificeret beslutning når du skal købe et større forbrugsgode.

Selvom vi lever i en shopping alder med en smid væk og kasser holdning så skal du huske at der er mange forskellige produkttyper hvor det kan være mere miljømæssigt korrekt at kassere dit gamle og købe et nyt. Tag eksempelvis et køleskab, et AAA køleskab bruger betragteligt mindre strøm end et køleskab der er 5-10 år gamle og ikke er AAA mærket. Det forholder sig sådan med de fleste hårde hvidevarer at dem med en ældre alder bruger betragteligt mere strøm og ressourcer. Derfor giver det miljømæssig mening at lave en udskiftning, derudover kan du faktisk tjene penge ved at udskifte dine produkter til mere miljørigtige udgaver. Eksempelvis et AAA køleskab  vil tjene sig hurtigt ind igen hvis du har et køleskab af ældre dato, og når du skal udskifte køleskabet kan du med fordel få hjælp af Jytte her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*