Det er aldrig for sent at få en hobby

hobby

De fleste unge frygter at blive voksen. Det er der god grund. Pludselig er al tiden forsvundet, og det håb, der er forbundet med ungdommen, vil pludselig forsvinde. De fleste har en idé om, at livet slutter, når man fylder 40. Så har man ligesom slået sig fast på at være en bestemt person, og på samme tid er der en kæmpe begrænsning forbundet med at blive ældre. Man har fundet en fast partner, der er forventninger til, at man har børn og arbejde. Der er en masse ting, der pludselig bliver set ned på. Mange tror også, at det er umuligt at få nye hobbyer efter, at man er blevet ældre. Pludselig går det hele op i kedelig hverdag med børn og sur ægtefælle. Man ender med at tage det samme sted hen på ferie hvert år, og dette bliver kedeligt i længden.

Dog er det ofte sådan, at man i virkeligheden holde sig selv fanget i hverdagen ved at have en forestilling om, at man ikke kan tillade sig at gøre noget. Dermed forhindre man altså sig selv i at udvikle sig som person. For at blive ved med at vokse er man nødt til at tvinge sig selv ud af sin comfort zone, så man kan få nogle nye indtryk. Det er netop disse nye indtryk, der giver livet indhold. På samme tid er det også vigtigt at huske, at man sagtens kan få en ny hobby (og har du svært ved at finde på hvad det skal være så prøv at læs brevkassen her). De fleste mener ikke, at de har tid, men hvis man brugte den tid, som man bruger foran fjernsynet på at lave noget andet. Det er ikke fordi, at man behøver at starte på en ny sport eller begynde at male. Det kan også være, at man har lyst til at spille casino på nettet. Ens evner vil selvfølgelig blive bedre i takt med, at man bruger mere energi og tid på det. Hvis du for eksempel ønsker at blive bedre til Blackjack, kan du finde guiden her.

Få nye relationer gennem din nye hobby

Der er også mange unge, der har et billede af, at deres sociale liv stopper, når de bliver voksne. Man kommer automatisk til at ses mindre med sine venner, og de eneste man kan holde kontakten til er sine naboer eller sine familiemedlemmer. Dette er dog langt fra sandt, og hvis man holder sig åben, kan man være sikker på, at man vil finde nye venner gennem gamle og nye hobbyer samt gennem dine børn.

En hobby vil give liv i hverdagen

Man kan ofte komme til at føle sig for presset til at ville erhverve sig en ny hobby, da det føles som om, at det tager en hel del tid. Alligevel vil det i sidste ende give mere tid i hverdagen, da en god hobby vil give overskud og mere livsglæde. Derudover vil man fortryde sin brug af tiden, hvis det eneste man har lavet i sit voksen liv er at se fjernsyn.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*