En solid gaveide – “Giv med omtanke”

print-selv gavekort

For de fleste kan gaveideerne ofte være begrænsede. Mens den, til hvem gaven er henvendt, ikke har så mange gaveønsker, kan det ligeledes være svært af finde på ideer, som er både kreative og samtidig relevante. I relation til at man gerne vil give en god og brugbar gave, skal den også være alsidig og personligt orienteret. Foruden de få gaveideer modtageren selv har, kan denne løsning bedst findes, ved at man benytter sig af den originale og dog stadigvæk geniale ide – gavekortet. 

For mange synes gavekortet at være upersonligt, samt den bærer præg af den klassiske nødløsning. Dette er dog langt fra realiteten, da gavekortet ofte er den løsning, som danner grundlag for den mest brugbare og fornuftige løsning. I kombination med at du har være aktiv i din valgproces, foreligger der til stadighed en hvis valgfrihed hos modtageren, i og med han eller hun frit kan vælge inden for et begrænset sortiment. Dette har da også resulteret i, at gavekortet, selv med sin relativt negative status, bliver modtaget med både kyshånd og glæde af de fleste gavemodtagere.

Print selv gavekort er i tidens løb blevet den mest anvendte løsning, når der gælder gavekort. Her har man, som gavegiver, mulighed for at foretage gavekøbet fra sin egen computer. Det eneste der kræves; mulighed for print og et par minutter foran computeren. Dette er ikke et resultat af en mere doven løsningsmodet, men simpelthen bare en mere fornuftig en. – Med print selv gavekortet har du mulighed for at gøre gavekortet personligt, og du bryder dermed de ensartede gavekort, som ellers tidligere har været udgangspunktet når man henvendte sig i de repræsentative butikker.

På internettet, hvor gavekortene findes og bestilles, er det da også nemmere at få et gennemgående fyldestgørende overblik over ens valgmuligheder. Her er de samlet, og man kan dermed finde både inspiration og ydermere det eftertragtede overblik.

Gavekort via SMS

Nytænkning på området omkring gavekort har i nyere tid resulteret i, at man nu har mulighed for at revolutionere sin gavekøbsproces. Konceptet er bundet op på baggrunden om den håndgribelige smartphone, som da altid er i dit nærvær. Med gavekort via SMS ved modtageren altid hvor han har sine gavekort, og de bliver derved ikke væk, hvis man eksempelvis ikke lige kan huske hvor man har gemt dem. Dette problem har du nemlig aldrig, hvis bare du kombinere det traditionelle gavekort med moderne teknologi, hvis funktion ofte har grundlag i en mere simpel løsning.

Gavekort pr. SMS er ikke nogen banebrydende overraskende ide, men har muligvis været forventet i længere tid. Med teknologien er det foretrukket, hvis man også inkorporere gavekortet i dette koncept, og herved har man nu mulighed for netop dette. – Det er en nem, stadig personlig, og super smart løsning til fordel for alle parter. Gør derfor det fornuftige, og fjern de uheldige følger, som så ofte hænger sammen med den traditionelle gaveproces (eksempelvis gavebytte). For mere inspiration, find gavekort på SMS her. ”Dette er ikke bare sund fornuft, men måske den bedst mulige løsning”

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*