Tradition og modernisme i skøn forening

Hvid Riflet

Verden udvikler sig konstant, og hvis firmaer som Royal Copenhagen skal følge med, er det en nødvendighed, at de udvikler sig. De skal selvfølgelig holde deres traditioner i hævd, men de bliver nødt til at søge nye markeder og finde på nyt i en verden, hvor der er mange konkurrenter, og det er let at finde nye design fra konkurrenter over hele verden.

Der skal nytænkning til, hvis man vil være på forkant med det sidste nye, i en branche, hvor der er både traditioner og nye konkurrenter.

Du kommer ikke udenom hvid riflet

Derfor har de lanceret hvid riflet serien, som er den riflede standard, Royal Copenhagen har været kendt for i umindelige tider.

Den geniale nytænkning i at lancere et klassisk smukt porcelæn uden mønster vil passe perfekt ind i et hvilket som helst dansk hjem, og du vil kunne nyde et klassisk udseende på dit stel, som uagtet de mange år på bagen ser ud som om, det var designet i dag.

Og med hvid riflet at du selv tilsætte så meget farve, som du måtte ønske.

Prøv noget nyt, men alligevel velkendt

Det er derfor at Royal Copenhagen har skabt Stel Riflet Contrast, kopper med det klassiske riflede mønster, som er Royal Copenhagens varemærke og nye spændende farver, som du bestemt ikke har set i deres sortiment før. Farver som de selv beskriver som bubblegum, mint, blomme, scarlet rød og mange andre. Det er noget nyt og spændende, som Royal Copenhagen har gang i. Det er krus uden hank, som er i stærk kontrast ikke kun i de farver, som de har kombineret med det klassiske hvide riflede, men også i forhold til de stærke traditioner, som der er forbundet med stellet, der i grundtanken går tilbage til 1775.

Riflet kontrast kommer i to størrelser et krus på 33 cl og et på 8 cl. Der er stor forskel i størrelserne, og det er op til dig, hvad du vil bruge dem til, men vi ved med sikkerhed, de vil blive et hit på morgenbordet eller til en hyggestund med familien. Det er med til at bringe lidt spræl og lidt farve ind i hverdagen, og du har stadig det klassiske Royal Copenhagen look på dit bord.

Du har ingen problemer med at kombinere hvid riflet serien med riflet contrast, det er to udtryk som står fint i forhold til hinanden, og som er lette at kombinere, og de vil på ingen måde komme til at stikke ud eller ødelægge det æstetiske ved det hvide stel, du har i forvejen.

Og samtidig giver det dig muligheden for selv at vælge, hvilke farver du vil kombinere med dit hvide riflede stel. Om du er til klar gul eller skrigende orange. Eller om du foretrækker afdæmpet elefantgrå eller den klassiske blå farve, der er et kendingsmærke hos Royal Copenhagen.

Mulighederne er uendelige og du kan skabe et kaffebord med alle farverne, så kan du og dine gæster altid genkende deres egen kop, og der er frit valg, om du føler dig til valmue eller lyng på en given dag.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*