Bliv slank på en effektiv måde

salat

Leder du efter en nem og effektiv slankekur, så behøver du ikke at lede længere. 5:2 kuren er en ganske simpel og enkel slankemetode, hvor du to dage om ugen begrænser dit kalorieindtag til 500 kcal om dagen. 600 hvis du er en mand. Resten af ugen må du spise normalt. Normalt betyder ikke at du må gå i krig med diverse fastfood, take aways og kageborde. Normalt betyder at du skal holde dig til den anbefalede kalorieindtag på 2000 for kvinde og 2500 for mænd. 5: 2 kuren indebærer at du begrænser dit kalorieforbrug til 25% af dit behov for energi, to dage om ugen og spise normalt resten af tiden.

5:2 kuren er egentlig bare et fancy navn for at faste. At faste ses som en effektiv måde at tabe sig på, da kroppen går ind i ‘reparationstilstand’ og ikke i ‘sultens tilstand’, ved at afkorte kalorieindtaget uafbrudt, i stedet for på én gang. 5:2 kuren er en kur der dur.

5:2 kuren guide

Generelt at gå på slankekur, er en rigtig dårlig ide, når du vil tabe dig. Kur fører nemlig ikke til langvarig vægttab, da du ikke ændre dine spisevaner efter. Derfor skal du ikke bruge 5:2 kuren som en kur, men som en livstilsændring.

Du bør spise sundt, de dage du faster, men også de dage du ikke faster. Sørg for at spise primært grøntsager og proteinrig mad, på den måde får du en store mæthed for hver kalorier du spiser. Når du spiser mad med megen proteiner i, begrænser du muskeltab og holder din forbrænding høj. Du bør supplere din kost med mineraltabletter og vitaminpiller, de dage hvor du faster.

De dage hvor du faster og skal holde kalorie indtaget under 500, er der ikke lige plads til fuldkorn og frugt i kosten. Derfor bør du spise rigeligt af dette på 5 dage hvor du ikke faster. Ved at spise rigeligt med fuldkort, frugt og grønt hjælper du dit helbred, dit velvære og holder et langsigtet vægttab, ved hjælp af de nye effektive spisevaner. 

Kuren har andre goder, end kun vægttab

Mange mennesker snacker flere gange dagligt mellem de faste måltider. En gulerod her, en bolle der, og så lige en pose slik til aftenhygge. Din fordøjelse har en markant indflydelse på helbredet og sundhed. Når du spiser flere gange dagligt, medfører det at du hele tiden har mad i maven, som kroppen arbejder med. Dette betyder at maven ikke har nok mavesyre til at fordøje maden med. Din krop får ligeledes aldrig ro. Faste er en god måde at give din mave den ro den har brug for til at fordøje det som du har spist.

5:2 kuren minimere chancen mod livssygdomme, såsom forhøjet blodtryk, stress og diabetes. Desuden beskytter kuren også mod irriteret tyktarm og oppustet mave. Klik her for at læse mere om oppustet mave her.

Brug kuren til at ændre dit liv og din livsstil. Bliv sund og få et bedre helbred med 5:2 kuren.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*