Lån penge trods RKI

arbejdslos

Det er ikke umuligt at låne penge, selvom du er registreret som dårlig betaler i RKI. Der kan være forskellige grunde til at du står i RKI. Det er ikke altid det samme som, at du ikke står og mangler penge. Hvis du helt akut har brug for et lån, kan du låne penge hos en pantelåner. Du kan se på siden her, hvor du kan låne penge, selvom du står i RKI. På siden kan du også få mere information om, hvad det egentligt betyder, at stå i RKI. Det er ikke sikkert, det hele ser helt så sort ud, som det måske virker. Det kan give en tryghed for dig at vide, at du kan optage lån, hvis du akut mangler penge. Også selvom du står i RKI. Det er ikke nødvendigvis helt så slemt som mange tror. Det er jo derfor, du stadig kan finde steder, der gerne vil låne dig penge.

Få akut lån når du er arbejdsløs

En af grundene til, at du kan stå i en situation og akut mangle penge, kan være arbejdsløshed. Det er en svær situation at stå uden job. Det er også derfor, der findes A-kasser, som kan hjælpe dig, hvis uheldet er ude. TFTa er Funktionærernes og Tjenestemændenes Fælles Arbejdsløshedskasse, som alle kan blive medlem af. De har særligt tætte samarbejder til mere end 60 organisationer. Blandt andet finansforbundet, konstruktørforeningen, kost & ernærings-forbundet og mange flere. Det er vigtigt, at du er medlem af en A-kasse, for det kan være svært at få et nyt job med det samme. Hvis du gerne vil vide mere om FTFa, så se denne guide. Det er en rigtigt god tryghed at vide, at du er medlem af en a-kasse. Og det er ikke så svært. Du skal bare henvende dig online, og så kan du melde dig ind. Det er en rigtigt god ide både for at sikre dig nu og i fremtiden.

Kom på ret køl med en a-kasse

Selvom det hele kan se sort ud i en periode, er der altså mulighed for at få smør på brødet og for at komme tilbage i kampen. Der er steder, du kan låne penge, hvis du er helt på spanden. Og der er a-kasser, som kan hjælpe dig med understøttelse, hvis du mister dit job. Din a-kasse kan også give dig hjælp og vejledning i forhold til at finde nyt job og hjælpe dig med videreuddannelse. Det kan give en styrke i sig selv at vide, at man er en del af et fagligt fællesskab, og at der er et sikkerhedsnet. Selvom det er dejligt at vide, at der er lånemuligheder derude, er den bedste kur nu engang forebyggelse. Du kan i nogen grad forebygge økonomisk krise ved at melde dig ind i en a-kasse. Det giver dig en lang række fordele i løbet af hele dit medlemskab. Og det giver dig ret til dagpenge, hvis du skulle miste dit arbejde.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*