Brug en quiz som underholdning til festen

quiz

Hvis du skal holde en fest, så skal du også have styr på underholdningen. Det burde som sådan været nemt, da du har et væld af muligheder i denne sammenhæng. Det er dog netop af denne årsag, at det ikke er helt så nemt. Derfor skal du også tage tid til at planlægge såvel fest som underholdende indslag i løbet af festen.

Der er mange, der tænker i retning af et drukspil eller -leg, hvis de skal finde en god aktivitet til en fest. Der er dog mange, der undervurderer muligheden for at lave en quiz. Det kan fungere som et rigtig godt indslag og underholdning til enhver fest. Derfor er det bestemt også noget, der er værd overveje til netop din fest.

En quiz giver dig mange muligheder

Hvis du gerne vil holde en lille quiz til din fest, så har du et væld af muligheder. Du kan enten vælge at lave din egen quiz eller blot finde en række quiz spørgsmål til fest på nettet. Begge dele kan fungere glimrende, om end de fleste mener, at det er et mere festligt indslag, hvis det er en quiz med spørgsmål om gæsterne.

Du kan også blot finde et tema, du ønsker at holde en quiz om. Det kan være alt lige fra fodbold til den danske drukkultur. Der er mange muligheder, hvorfor det blot handler om at være kreativ. Sørg dog for at gøre en konkurrence ud af det, så deltagerne har noget at spille for – det hæver typisk engagementet for de fleste.

Præmie til vinderen eller konsekvens til taberen

Hvis du skal gøre det ekstra sjovt, så bør du enten have en præmie til vinderen eller en konsekvens til taberen. Som angivet herover, så hæver det deltagernes engagement, da de ved, der er noget på linjen. Det behøver ikke nødvendigvis at være en stor præmie. Det kan også sagtens være en sjov præmie som f.eks. en sjov hat.

Ønsker du i stedet, at der skal være en konsekvens til taberen, så er det oplagt, at det bliver i form af et vis mængde alkohol. I bund og grund er hverken præmien eller konsekvensen det vigtige. Det handler i højere grad om at motivere deltagerne til at yde deres bedste, da det dermed bliver sjovere for alle parter.

Desværre er det ikke undervurderet, at lave quizzer til festlige begivenheder, men det kan du være med til at ændre på – det handler blot om at sætte i gang!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*