Hvidovre og Brøndby: Københavns forstad

forstad

Hvis man i lighed med mange danske lønmodtagere har valgt en lejebolig i Hvidovre eller Brøndby, så er man faktisk ganske godt stillet. Det er nemlig betragteligt billigere at være bosat i Hvidovre, end mange andre af Københavns bydele, såsom f.eks. Frederiksberg, Hellerup eller Nørrebro.

Parker bilen i København, når du skal på arbejde

Der findes mange mennesker, der tager bilen fra Hvidovre en kold vintermorgen, trodser myldretidstrafikken og tager på arbejde i København. Det klassiske problem i København er jo selvfølgelig parkeringen. Parkeringshuse er bestemt ikke en omkostningseffektiv måde at opbevare sin bil på, og udgifterne vil hurtigt hobe sig op, hvis man vælger denne løsning. En god idé er at parkere sin bil på en af de mange gratis parkeringspladser i et af områderne lidt udenfor centrum, og så derefter tage de sidste par kilometer med enten Metro eller S-tog. Det lyder besværligt, men der er virkelig penge at spare, hvis man benytter sig af denne metode.

En lejlighed i Brøndby eller Hvidovre er stadig i København

Nu ligger Hvidovre jo ikke på månen; man er jo stadig i Storkøbenhavn, så der er ingen grund til at man skal føle sig alt for afskåret ved at bo i lejlighed i Hvidovre.

Lejebolig i Hvidovre: det betaler sig

At vælge at bo i Hvidovre medfører faktisk en markant besparelse på ens månedlige udgifter. En standard 2-værelses lejlighed i København kan hurtigt komme til at koste et sted mellem 12-15,000 kroner om måneden, og dette er ikke altid medregnet forbrug, og det er jo selvfølgelig betydeligt højere end resten af landet. En Lejebolig Hvidovre betyder selvfølgelig, at man er rykket en lille smule længere ud, men man vil helt sikkert kunne acceptere dette, når man ser på den gennemsnitlige husleje i området, der nemlig er langt mere overkommelig. Det samme gælder for en lejlighed i Brøndby.

Hvidovre: også for pensionister

At være pensionist i dagens Danmark er bestemt ikke noget man kommer til at tage på af. En månedlig pension rækker desværre ikke til de alt for store udskejelser, og da slet ikke i en dyr by som København. Desuden er der en klokkeklar tendens til, at man som pensionist gerne vil have lidt afstand til al bylarmen for at passe haven, eller snuppe en rolig spadseretur. Det giver derfor ganske god mening at vælge at bo i en af Københavns forstadsområder, såsom f.eks. Hvidovre.

Studerende nyder også godt af Hvidovre og Brøndby

Sidst men ikke mindst vælger rigtig mange studerende i dag at bo udenfor centrum, idet studerende ofte befinder sig i samme økonomiske situation som pensionister. Ved at bo i lejebolig i Hvidovre får man først og fremmest en langt mere overkommelig husleje; men dette er ikke det eneste; man kan jo få betydeligt mere lejlighed for pengene, eller den samme størrelse lejlighed til mindre. Hvorfor ikke vælge at flytte sammen nogle stykker, og gøre det til en ekstra hyggelig oplevelse.

Som det fremgår af det ovenstående, er der rent faktisk rigtig mange gode grunde til at overveje at gøre Brøndby-området til sit næste hjem; og i sidste ende, hvem har ikke lyst til at spare lidt penge, samtidigt med man får lidt mere fred og ro.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*