Danske succesvirksomheder blomstrer

success

Bag døren på Torvet 2 i Silkeborg gemmer der sig et stykke dansk skohistorie. Lykke SKO står der på postkassen, og det har der stået siden 1976. Alene det faktum at Lykke SKO stadig ligger der efter næsten 40 år – det vidner om kvalitet. En kvalitet, der er til at føle på.

Duften af læder, imprægnering og nye skotøjsæsker fylder én af Danmarks største skobutikker, som har til huse i hjertet af Bilernes By, Silkeborg. Men selv om der er mange biler, så har Lykke SKO sin berettigelse i byen, da virksomheden har stået for topkvalitet i snart fire årtier. Lykke SKO har også butikker i Viborg og Herning, og i denne familieejede perle finder man fodtøj til både børn, modedyr og kvalitetsbevidste voksne.

Med over 50 års erfaring med sko får du kyndig vejledning hos Lykke SKO – uanset om du handler i butikkerne eller på nettet. Hvad enten du har behov for et par sunde sko med stor komfort og udluftning til fødderne – eller de smarteste modesko – så er du i rette hænder.

Lykke(n) går i arv

Butikkens nuværende ejere er Trine og Jacob Lykke, som overtog driften af butikken tilbage i 2009. Virksomhedens nu 15 fuldtidsansatte og fem på deltid løfter en arv, der tæller en passioneret og engageret medarbejderstab, der har været der længe. Meget tyder på, at der er gode arbejdsvilkår, og at folk trives med hinanden. De ansatte har været der længe – 10, 20 og helt op til 30 år, hvilket synliggør kvaliteten og integriteten i Lykke SKO.

Selv om et utal af fysiske butikker har drejet nøglen om på grund af finanskrisen, så ligger Lykke SKO der stadig. Der er ikke mange rendyrkede skobutikker tilbage derude, men Lykke SKO formår at fastholde sin position på markedet – velvidende om at der ikke skal hviles på laurbærrene.

En lækker, imødekommende og brugervenlig hjemmeside med dertilhørende webshop, hvor der er alt fra sunde Ecco sko til Adidas sneakers – bruger de denne som platform til at markedsføre sig og nå endnu bredere ud i befolkningen. Lykke SKO har for længst indset, at folk gerne vil have kvalitet, men de vil også have det nemt. Når de handler. Derfor er der gratis fragt, 1-2 dages levering samt fuld returret i to uger.

Tøj til rigtig mænd

En anden dansk webshop, som også profiterer på høj kvalitet og exceptionel kundeservice er ALLSIZE. De tilbyder herretøj i store størrelser til verdens rigtige mænd. Virksomheden sælger mærkevarer og eksklusive varer, som kunderne i den grad holder af. Webhoppens succes afspejles især af deres flotte Trustpilot score, som de ubesværet kan prale af.

Shoppen nøjes dog ikke med at servicere mænd i Danmark. Nej, ALLSIZE er i dag leverandør til hele Europa, hvor man tilbyder billigt tøj, men stadig god kvalitet og med de rigtige labels, så selv rigtige mænd kan gå i mærkevarer. Dette har åbenbart været en god opskrift på succes, idet virksomheden i dag har kunder fra hele Europa, som har fundet vej til den lille webshop fra Grenå

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*