En indvendig isolering kan spare dig mange penge

solceller

Der er mange penge at spare hvis man vælger at isolere sit hus. I mange ældre huse har man nemlig ikke taget særlig meget hensyn til isoleringen hvilket gør at mange huse i dag er rigtig dårligt isoleret. Det betyder at varmeregningen kan gå hen at blive temmelig høj, i og med at varmen siver direkte ud af væggene så snart man har tændt for varmen samtidig med at den kolde luft ude fra har nemt ved at trænge ind i boligen.

Billigt i forhold til den udvendige isolering

En indvendig isolering er meget billig i forhold til en udvendig isolering. Det er et ret stort projekt som kræver professionelle personer med den korrekte erfaring til at udføre arbejdet. Vil man for eksempel gerne bevare den smukke facade på sit hus anbefales det at lave en indvendig isolering. Så slipper man for at husets smukke ydre går tabt hvilket kan være rigtig ærgerligt da en udvendig isolering ændrer meget på husets udseende. En indvendig isolering kan dog godt tage lidt ekstra plads indvendigt i forhold til den udvendige da isoleringen netop foretages inde i rummene. Der er dermed flere ting man skal holde sig for øje hvis man vil isolere indvendigt i sit hus. Oftest vil pengene dog hurtigt have tjent sig ind igen i og med at man ikke behøver at skrue så højt op for varmen for at holde huset varmt. Særligt om vinteren bruger rigtig mange danskere mange penge på varmeregningen og det er især her at der er mange penge at spare. I det lange løb kan det altså sagtens betale sig.

Solceller på taget

Ud over en god isolering af sit hus kan man også på andre områder spare masser af penge. For eksempel ved at anskaffe sig solceller. Ofte kan man placere solcellerne oppe på taget hvor der er god belysning og ingen skygge. Samtidig tager de heller ikke plads i haven eller andre steder hvor man normalt opholder sig. Solceller pris varierer fra sted til sted men pengene der er brugt på solcellerne tjener sig ligesom isoleringen af huset relativt hurtigt hjem igen da elregningen kan blive betydeligt formindsket ved hjælp af solcellerne. Der er dermed masser af fordele ved at vælge solceller når man bor i hus. Går man samtidig en smule op i miljøet er det alfa og omega at ens hus er ordentligt isoleret samt at man gør brug af solceller. Det er vigtigt at vi som forbrugere tænker over hvordan vi påvirker miljøet og at vi skal passe på det så meget som overhovedet muligt. Vores børn og børnebørn skulle gerne kunne få lov til at nyde den verden som vi selv er vokset op i uden alle de konsekvenser der vil være med et forurenet miljø. Læs mere om energirenovering på denne hjemmeside og få masser af information om hvilke fordele der kan være ved at lave en indvendig isolering af dit hus samt hvad solceller kan få af betydning for dig.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*