Gaveidéer til jetsetteren der har alt

jetsetter

Den søde juletid nærmer sig med hastige skridt. Til julen hører mange dejlige ting, men udover de lækre julehjerter, glöggen, æbleskiverne og pebernødderne følger også gaveindkøb og julestressede mennesker.
Nogle familiemedlemmer og venner kan være ganske nemme at købe gaver til, men på næsten enhver julegaveliste er der dén ene person der har alt og som man simpelthen ikke ved hvad man skal give.
En sådan person kan meget vel være en moderne jetsetter, der har nok med penge og nyder godt af hele verdens glamourøse tilbud og flyselskabernes 1st class område. I vores moderne og højtaccelererende samfund kommer der flere og flere af disse jetsettere – men hvad skal man dog give de som har alt?
Fortvivl ej, hermed følger en liste over 4 gode og vilde gaveidéer for din jetsetter-onkel, -ven eller -bedstefar.

  1. Har du en jetsetter på din julegaveliste, kan du overveje en safari i Afrika. Dette er en rejseform der har vundet mere og mere popularitet over de seneste år. Folk er blevet vilde med at opleve noget der ligger langt fra deres hverdag og se verden fra den barske og naturlige side. Modtageren af gaven får altså en unik oplevelse han eller hun næppe har haft før, og eftersom safarien foregår i Afrika kræver det en flyvetur for at nå frem – og dette er noget de fleste jetsettere er vante til og kan lide.

    2. Selvom mange jetsettere har mange ting, har de ikke alt. Kan din ven/familiemedlem lide at spille, kan han/hun højest sandsynligt også lide at spille billard.
    Dette er et klassisk ældre spil der er blevet spillet og elsket af mange, særligt mænd, verden over i mange år. Ofte er der en drink eller penge involveret når man spiller billard, og dette er unægteligt også to ting visse jetsettere sætter pris på. Derfor er et billard bord eller tilbehør til dette, en glimrende gave til din jetsetterven.

  1. I ordet jetsetter ligger det at man er vild med at rejse. Føler du derfor tit at din ven eller familiemedlem er væk og ude omkring er verden, er en oplagt gaveidé en rejse – med dig! Du kan måske planlægge en lille weekendtur til en Europæisk storby eller et ophold på et lækkert hotel langt fra by, stress og biler. På en sådan ferie får i tid til at være sammen på samme tid med at i oplever et nyt sted i verden. Denne løsning er altså udelukkende win-win.
  1. De fleste jetsettere elsker luksus og velvære – nemlig at have det godt og nyde det søde liv. Derfor er et ferieophold på et wellness hotel en glimrende gaveidé – og du kan måske endda invitere dig selv med! Her kan i slappe af, og jetsetteren kan nyde nogle dage med afslapning og ro i kroppen, ind imellem alle de mange events, rejser og aftaler der bugner i kalenderen. I kan få massage, svømme i poolen, sidde i spabad, få skønhedsbehandlinger og spise lækker med. Denne gaveidé er for den travle jetsetter der har brug for et afbræk, men elsker luksus og at føle sig lidt lækker.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*