Ringer bryllupsklokkerne snart?

bryllup

En vigtig del af planlægningen af et bryllup er at få skrevet et god ønskeseddel til de indbudte gæster. Det er en ud af mange vigtige detaljer omkring et bryllup og uanset hvor overfladisk man måtte føle det, så er det en nødvendig opgave af få klaret. Betragt det som en venlig gestus til de inviterede, en mulighed for at dele jeres drømme og ikke bare krævende liste, som nogen kunne tro, at I forventer bliver indfriet. Traditionen byder, at man medbringer gaver til et bryllup og gør det derfor let for alle, at komme med noget, som ikke stiller krav til opfindsomheden eller økonomien, men virkelig er ting, som I vil sætte pris på i jeres fremtid som ægtefolk. Det mest oplagte er at koncentrere sig om ønsker til boligen, enten af dekorativ eller funktionel karakter. Bolig tilbehør kan være mange forskellige ting og kan desuden anskaffes på adskillige prisniveauer.

Sådan skriver I jeres ønskeseddel

Betragt det som en vigtig fælles opgave, at få skrevet en god ønskeseddel til jeres forestående bryllup. Sæt jer ned sammen en dag, hvor I har god tid til både at overveje og skrive jeres ønsker ned. En ønskeseddel behøves ikke være lang, men den skal helst været tilpas varieret og realistisk. Dyre ønsker kan kun indfries, hvis flere gæster skår sig sammen om at købe, dem må der gerne optræde nogle af på listen, men sørg for at de ikke er alt for dyre, det kan nemlig godt virke lidt negativt på mange. Går drømmen i retning af noget meget eksklusivt, kan I alternativt ønske jer økonomisk tilskud. Vil I gerne opbygge et stel eller en samling af noget bestemt bestik, så er den slags fine ønsker, fordi de glade givere kan købe en enkelt eller flere dele.

I dag har de fleste par alt hvad de skal bruge i husholdningen og føler ikke at de går og mangler noget i hjemmet. Derfor kan det godt være lidt svært at finde på gode ønsker. Kig sammen på nettet efter smukke ting, her kan I helt sikkert finde god inspiration til lækkert bolig tilbehør, der rammer jeres smag og boligindretningsstil. Gå efter gode brands som Georg Jensen Living og den slags.

Start med at skrive alle idéer ned, som I finder på. Vær lydhøre overfor hinanden og sæt kun ting på, som I begge gerne vil have. Til slut kan I revidere og ændre, så ønskelisten bliver helt perfekt og ikke alt for lang.

Hvad I ønsker skal I få…

Jo mere detaljeret og udførlig jeres ønskeseddel til brylluppet er, jo større en chancerne for, at får det I gerne vil have og ikke skal ud og bytte det hele, hvilket både er besværligt og tidskrævende, men heller ikke er spor rart, når nu gæsterne har gjort alt hvad de kunne, for at ville glæde jer på den store dag. Sørg for at anføre alle detaljer omkring hver enkelt ønske på sedlen og også gerne, hvor det kan købes. Specificer brand, navn, størrelse, farve, materiale og alt, hvad der kan opstå tvivl om.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*