Pas godt på dig selv

pas godt på dig selv

Mange danske kvinder er fanget i en uheldig spiral. De løber rundt for at gøre alle andre glade og glemmer ofte sig selv i farten. Der stilles høje krav fra alle sider og det nytter ikke noget bare at sætte farten op i jagten på det perfekte liv.

Det er vigtigt at huske at passe godt på sig selv, for ellers har man slet ikke kræfterne til virkelig at være noget for andre. Prioriter derfor tid, der kun skal bruges på dig og dit eget velbefindende. Hvad den tid skal indeholde, skal du helt selv bestemme.

Sørg for at slappe af og fokusere på ting og oplevelser, der bringer glæde og ro i sindet. Alt må ikke bare handle om familien og jobbet, der skal også være stunder, hvor du uforstyrret, kan pleje dig selv og dine egne interesser.

Wellness ophold er godt for sjælen

Måske er en hård opbremsning på sin plads, hvis du skal komme videre. Pak tasken og tag enten afsted alene eller sammen med en god veninde på et wellness ophold. Sådan en tur er ren balsam for sjælen, især hvis du formår at gemme mobilen i tasken og prøver at være tilstede i nuet og bare nyde, den fred og ro som du kan få her.

Der er gode tilbud på wellness ophold både rundt omkring i Danmark og i udlandet. En enkelt weekend bør alle kunne hive ud af kalenderen, med det formål at komme i balance og vende tilbage til hverdagen med ny energi. Hvis det virker helt umuligt, så er der kun endnu mere grund til at skabe et hul i det stramme program.

Underkend ikke den værdi, der ligger gemt i alle pauser. Sæt farten ned og øv dig i at godt mærke efter om du er blevet statist eller stadig spiller hovedrollen i dit eget liv. Sig fra, når der er for meget på vognen og sorter i dine mange gøremål og forpligtelser, både privat og i arbejdslivet. Et wellness ophold kan fungere som et fint startskud til en ny strategi for dit liv.

Læg en strategi for et godt liv

Livet er bevægelse og udvikling, nogen gange er der lidt for meget fart på. Sæt tid af til at planlægge, hvordan du gerne vil have at dit liv skal forme sig og om der ikke kan skabes muligheder og rum til fordybelse og velvære for dig.

Hvorfor løber du så stærkt? Hvem bestemmer over dig? Kan du gøre nogle fornuftige investeringer, så du får det bedre? Måske er det i virkeligheden dig selv, der er din egen værste fjende og ikke omgivelserne der presser hårdest. Sænk paraderne og barren lidt. Skriv tanker og løse idéer ned, så du bedre kan indkredse til de steder, der kan ændres på. Måske kræver det at du må låne penge, afskrive nogle mennesker der har negativ indflydelse på dit liv eller andet, der godt kan virke lidt drastisk, men vil kunne betale sig, hvis du får det bedre i længden.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*