Shiseido var de første på markedet med lotion

shiseido produkter

Shiseido var de første på markedet til at komme med den lotion som vi kender fra i dag, og det hele startede tilbage i 1872. Virksomheden stammer fra Japan, og det åbnede oprindeligt som et apotek i det vestlige Japan, og Shiseido produkter er i dag luksuriøse produkter på markedet. Man har valgt at blande østens æstetik med vestens teknologi og innovation hvilket gør produkterne til nogle af de bedste på markedet, med mere end 140 år på bagen ved de hvad det er de laver. Shiseido produkter bliver lavet ud fra en filosofi om at de både skal ramme den ydre skønhed og den indre skønhed, og dermed får kunden en sanselig oplevelse med deres produkter.

Shiseido produkter udvikler sig hele tiden

Shiseido går ind for forskning og teknologi, og dette kan man også se i deres produkter. Forskningen og teknologien skal være med til at give kunden indre og ydre skønhed, og dette skal være på en sikker måde, så produkterne ikke ødelægger kundernes skønhed. Dette sikres igennem en masse forskning i de enkelte produkter og hvad der er i dem, på den måde finder de frem til hvis der er nogle ting som ikke er godt for huden, og kan derfor undgå disse produkter. Det er ikke bare for sjov at Shiseido går ind for forskning, de går nemlig ind for innovativ forskning, og har i dag 13 forskningscentre rundt om i hele verdenen. Her har man brugt mere end 2400 mennesker i forskningen, og dette har gjort at man er blevet meget klogere på hvordan mennesker reagerer på deres produkter. Dette er også vigtigt at vide i forhold til om der er forskel på mennesker alt afhængig af hvor de kommer fra, så kan man lave præcist de produkter som virker bedst på mennesker fra de forskellige verdensdele. Kroppen har en naturlig fugtmagnet kaldet Hyaluronsyre, og denne syre bliver brugt i mange Shiseido produkter i dag.

Shiseido Future solution

Med disse Shiseido Future solution produkter får man de bedste der er på markedet, og de kalder dem selv for fremtidens produkter. Her får man en luksuriøs følelse når man har benyttet sig af disse produkter og det er bare med at hoppe med på vognen hvis man gerne vil have ydre og indre skønhed. Der findes en del forskellige produkter indenfor denne kategori, og det er med at finde ud af hvilke produkter man har behov for at bruge. Der findes softener, foam, day creme, body creme, night creme og mange flere. Deres Shiseido Future solution kommer i bøtter fra 15 ml og helt op til 200 ml, og det er alt afhængig af hvad det er for nogle cremer som man gerne vil have. For eksempel er deres dag creme og nat creme på 50 ml, hvorimod deres body creme er på hele 200 ml. Dette skyldes at body cremen skal bruges på et større område og derfor er det også nødvendigt at der er mere i den.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*